Actueel

Beste Chantal,

Wat een bijzondere mijlpaal bereiken we vandaag! Al 25 jaar ben jij een onmisbare kracht binnen ons team bij Haarverzorging H&H. Het is met grote trots en oprechte waardering dat we je van harte willen feliciteren met dit jubileum.

Je toewijding, professionaliteit en passie voor je vak hebben niet alleen bijgedragen aan het succes van ons bedrijf, maar hebben ook vele klanten blij gemaakt met een stralend kapsel en een glimlach op hun gezicht.

We zijn enorm dankbaar voor alles wat je de afgelopen jaren hebt gedaan en voor de onvergetelijke momenten die we samen hebben gedeeld. Jouw inzet en doorzettingsvermogen zijn een inspiratie voor ons allemaal.

Laten we samen een toost uitbrengen op de afgelopen 25 jaar en kijken naar een toekomst vol nieuwe successen en mooie herinneringen.

Gefeliciteerd en bedankt voor alles, Chantal!

 

Wie jarig is trakteert!

Het is 11 januari 1988, Haarverzorging H&H wordt geregistreerd als bedrijf bij de Kamer van Koophandel door Helma en Hanneke. Na de eerste hectische maanden van de start-up kreeg Haarverzorging H&H vorm en besloot Hanneke een stap terug te doen uit de onderneming. 35 jaar later kunnen we met veel trots terug kijken op een uitdagende, spannende maar vooral leuke periode. Graag willen we jullie hiervoor bedanken.

Gefeliciteerd Ineke, Chenny & Monique

Namens het hele team feliciteren wij jullie met het winnen van de metamorfose.

 

Bedankt, voor alle felicitaties!

Namens Haarverzorging H&H willen wij iedereen bedanken voor de felicitaties welke wij hebben mogen ontvangen voor ons 35 jarig bestaan.

WK actie

De winnaars van onze WK actie: Ton Reedijk en Fried Kramer.
We feliciteren onze winnaars met een gratis knipbeurt.